Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана доволен след победата с

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана доволен след победата с
Коментари Харесай

Томаш: Отлично проведен мач от нас, отборът не трябва да изпреварва клуба

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана удовлетворен след успеха с 2:0 над Спартак (Варна) от 13-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на " смърфовете " отличи старанието на своите футболисти, само че е наясно, че пред тима следва още доста работа.

" Много значима победа, извоювана само и единствено от желанието, упоритостта и сърцата на нашите футболисти. Мисля, че много отбори ще имат проблеми тук. Трябваше да затворим мача доста по-рано. Отлично извършен мач от нас, само че се вижда, че ни би трябвало доста работа, с цел да направляваме избрани обстановки в такива мачове. 

Спартак е тим, който може да означи гол от никакви обстановки. На полувремето споделих на момчетата, че не би трябвало да се изнервяме и би трябвало да търсим наложително гол. И откакто отбележим, да търсим втори, с цел да затворим мача. Поздравявам футболистите и публиката. Въпреки деня и часа, в който играем, те демонстрираха още веднъж, че са доста над нас. 

Не виждам класирането. Доколкото съм осведомен - в случай че бяхме победили предния мач, щяхме да сме първи. Постепенно би трябвало да се случват нещата. Не би трябвало тимът да изпреварва клуба. Ние би трябвало да гоним почитателите. Това се случва с доста работа. Във всеки един мач излизаме само и единствено за победа. 

Предстои ни сложен мач със Славия. Надявам се да се възстановим по най-хубавия метод, да вложим усърдие и себераздаване, с цел да вземем мача ", съобщи Томаш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР